Dansk Folkeparti vil gøre op med menneskerettighederne

Dansk Folkeparti vil gøre op med menneskerettighederne

Medlem af Roskilde byråd for DF, Karsten Lorentzen har nu gennem længere tid gjort sit for at miskreditere Roskildes moske. Det på trods af, at Roskilde har haft en moske siden 1989 uden at det har givet anledning til problemer. Det vi oplever nu, er en simpel, men tiltrængt ombygning og forskønnelse af moskeen og det er fuldt og helt på sin plads.

Karsten Lorentzen mener dog at der er et “totalitært” aspekt ved moskeen og kritiserer bl.a. moskeens forbindelse til Tyrkiets præsident Erdogan.

Ret skal være ret. Der er skam god grund til at kritisere Tyrkiets præsident og i særdeleshed undertrykkelsen af det kurdiske mindretal, men hykleriet kan også blive lidt for tykt. Især når kritikken fremføres af et medlem af Dansk Folkeparti.

Således fremsatte Dansk Folkeparti den 26. oktober 2017, at beslutningsforslag i Folketinget, som i alt sin enkelthed gik på, at den europæiske menneskerettighedskonvention skulle skrives ud af dansk lov.

Sådan. Det parti som Karsten Lorentzen er medlem af, er i fuld gang med at afskaffe menneskerettighederne. Danmarks næststørste parti, er i fuld færd med at afskaffe de rettigheder, som vi alle nyder godt af, simpelthen fordi vi er mennesker.

Det er også ganske bekvemt at kritisere Tyrkiets præsident, som sidder på behagelig lang afstand fra den lokale andedam. Hvad der til gengæld ikke er så bekvemt at huske på er, at da flygtningekrisen var på sit højeste i slutningen af 2015, hvad gjorde de europæiske ledere så? Jo, de betalte Erdogan intet mindre end 3 milliarder euro, for at holde flygtningene ude af EU. 3 milliarder euro!

Karstens Lorentzens parti lader ingen lejlighed gå fra sig for at dæmonisere etniske eller religiøse mindretal, samtidige med at hans egne partikolleger på Christiansborg (herunder det lokale folketingsmedlem Merete Dea Larsen), er i fuld gang med at afskaffe menneskerettighederne.

 

Med venlig hilsen

Jonas Paludan

Medlem af byrådet – Enhedslisten

Læserbrevet er sendt til de lokale aviser