”Invester i de gode liv”

”Invester i de gode liv” var et af de mange gode råd, vi politikere fik til valgmøde indbudt af Fælles Faglig Forum og FH denne mandag aften  25. oktober. ”Ja!”, siger vi i Enhedslisten, det er derfor vi kæmper for disse mål:

·       en bedre koordineret og mere værdig hjælp til børn og voksne ramt af psykisk sygdom, af en hæmmet udvikling og/eller sociale vanskeligheder.

·       Velfungerende daginstitutioner, der understøtter børnenes grundlæggende sociale og kognitive udvikling.

·       En skolegang for alle børn, så de uanset baggrund og forudsætninger modtager den rette undervisning, som giver dem muligheder i livet.

·       En aktiv og sundhedsfremmende indsats, som giver udsatte borgere mulighed for at leve længere og mere sygdomsfrit.

·       En højere prioritering af omsorg og personlig pleje, når borgerne får brug for det.

 

Hvis det skal lykkes, er vi fuldstændigt afhængige af, at medarbejderne går på arbejde med en faglig stolthed og med et overskud til at gribe og løse opgaverne. Derfor er det afgørende, at vi investerer i en større inddragelse af de kommunalt ansatte, i bedre normeringer og i mere uddannelse. Vi skal gøre det nu. Vi har ikke råd til at vente, hverken menneskeligt eller økonomisk.

 

Anna Bondo Nielsen

Enhedslisten Roskilde

Medlem af Byrådet