Om os

Vores lokalafdeling dækker Roskilde kommune, og vi er omkring 200 medlemmer. Først og fremmest mødes vi en gang om måneden i vores lokale i Stk. Peders Stræde 1E, hvor vi diskuterer den aktuelle politiske situation, og hvordan vi kan skubbe udviklingen i en solidarisk, social og bæredygtig retning.

Vi afholder også offentlige debat- og cafémøder, hvor vi drøfter både den aktuelle og den historiske kamp for bedre vilkår, anti-imperialisme og demokratisk socialisme.

Samtidigt forsøger vi at deltage og involvere os i de aktuelle lokale kampe og aktiviteter med et socialistisk perspektiv. Nogle gange kan man møde os på gaden, hvor vi uddeler materialer eller laver happenings.

Med vores plads i Roskilde Byråd bruger vi naturligvis også tid på at drøfte vores holdning til de løbende lokalpolitiske spørgsmål. Det er vigtigt, at mange er involveret, og at næste generation står klar til at tage over.

Alle medlemmer har indflydelse på den politik, vi står for.  Vi vælger ikke stolte formænd, men forsøger at blive enige i fællesskab om de næste skridt på vejen frem.

Derfor: Hvis du er klar til at yde et lille bidrag i den store kamp, og også gerne vil have indflydelse på både form og indhold, så kan vi altid bruge flere socialister med hjertet på det rette sted, som er klar til at yde et lille bidrag i kampen for forbedringer.

Velkommen!