Tak for et godt valg

Læserbrev fra Anna Bondo Nielsen, Enhedslisten:

Enhedslisten fik 2 mandater i stedet for de 3, som vi – desværre for optimistisk – havde forventet at få. Det betød, at jeg ikke kom ind i byrådet, da jeg stod som nr. 3 på listen. Jeg fik mange personlige stemmer. Det er jeg meget glad for og meget beæret over. Tak!

Det opmuntrer mig i den grad til at blive i arbejdstøjet og fortsætte med at lave politik fra sidelinjen. Jeg vil knokle videre i den baggrundsgruppe, som støtter op om vores gode medlemmer i byrådet.

Og jeg vil fortsætte med at arbejde aktivt på at skabe sammenhæng mellem byrådsarbejdet og det, der sker i Roskilde uden for byrådet. Jeg vil, sammen med de andre især holde fokus på disse områder: skole og børn, det sociale, psykiatrien, Roskilde som musik by (især for børn og unge) og klima og miljø. Og jeg vil fortsat satse på samarbejde! Vi har nok at tage os af.

Vil du være med?